Zoeken
Zoeken

Noorderpoort al 20 jaar sterk in de regio

Dit jaar staan we met Noorderpoort al 20 jaar sterk in de regio. Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan aan onze studenten, medewerkers en iedereen in onze regio. Tal van jubileum-activiteiten worden in 2016 georganiseerd op school- en instellingsniveau, voor iedereen die betrokken is bij onze school, zoals studenten, medewerkers en externe stakeholders.
Tienduizenden studenten
Al 20 jaar is Noorderpoort een sterk verbindende kracht in onze regio. Tienduizenden studenten hebben onderwijs bij Noorderpoort gevolgd en zijn goed gekwalificeerd doorgestroomd naar de arbeidsmarkt of het vervolgonderwijs. Met name de regionale arbeidsmarkt is door Noorderpoort breed bediend met goed opgeleide vakmensen. Studenten zijn naast goed opgeleide vakmensen ook goed voorbereid om hun bijdrage te leveren aan onze samenleving. Inspanningen en resultaten die Noorderpoort heeft kunnen leveren dankzij haar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten en medewerkers.
Logo kleinOp de toekomst Wij zijn trots op Noorderpoort en de bereikte resultaten en blijven ook de komende 20 jaar onze bijdrage leveren aan de verdere economische en maatschappelijke ontwikkeling van een zelfbewuste regio Groningen.’Ik ben… 20 jaar’ campagneOm te laten zien wat Noorderpoort allemaal te bieden heeft, lanceren we in ons jubileumjaar onze ‘Ik ben… 20 jaar’ campagne. Iedereen is dit jaar 20. Van cameravrouw in opleiding, ons College van Bestuur tot aankomend automonteur. Allemaal hebben we een eigen verhaal en een verbinding met Noorderpoort. In onze speciale jubileum campagne komt dat allemaal aan bod. Je komt ‘onze 20-jarigen’ binnenkort overal tegen!
Save the date: vrijdag 7 oktober 2016
Op vrijdag 7 oktober sluiten we het 20-jarig jubileumjaar af. Dit doen we door een cadeau te geven aan de stad en de regio. Noteer het alvast in je agenda en wees erbij op 7 oktober vanaf 20.00 uur op de Grote Markt in Groningen. Het exacte hoe en wat houden we nog even geheim. Zodra we hierover meer kunnen melden, laten we dit natuurlijk zo spoedig mogelijk weten. Houd onze website en social media in de gaten.
Wij helpen je graag verder
T. 050 - 52 05 500
E. dekunsten@noorderpoort.nl
Noorderpoort Kunst & Multimedia onderdeel van Noorderpoort