Zoeken
Zoeken

KTiMpress

Kunst & Multimedia heeft een eigen impresariaat onder de naam KTiMpress, een erkend leerbedrijf binnen de school. Bedrijven en particulieren kunnen bij KTiMpress terecht met opdrachten op het gebied van kunst, cultuur, design en vormgeving in de breedste zin van het woord. Zo hebben wij een keur aan aankomend vormgevers, gamedevelopers en programmeurs, ons eigen evenementenbureau dat van het begin tot eind ondersteuning biedt bij de organisatie van een evenement, legio artiesten, licht- en geluidtechnici en filmmakers, en nog veel meer.

Bent u op zoek naar acts om uw feest nóg feestelijker te maken met livemuziek, theater, film of vormgeving? Wilt u een optreden verzorgen, maar hebt u geen idee hoe u de organisatie aanpakt of hoe u de licht- en geluidtechniek moet bedienen? Zoekt u studenten die uw huisstijl kunnen vormgeven of een game voor u kunnen ontwikkelen? Wilt u workshops laten verzorgen door onze studenten? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw eigen voorstelling, feest of festival?
Voor al deze verzoeken en nog veel meer, bent u bij KTiMpress aan het juiste adres!

De mogelijkheden bij KTiMpress zijn zeer uitgebreid. Heeft u vragen of wilt u onze studenten of hun werk inzetten? Wilt u een theaterzaal of muziekstudio huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Natuurlijk zijn wij telefonisch te bereiken op: 050 520 55 00 of per mail op: ktimpress@noorderpoort.nl.

flyer impressariaat

Wij helpen je graag verder
T. 050 520 55 00
E. ktimpress@noorderpoort.nl
Noorderpoort Kunst & Multimedia onderdeel van Noorderpoort