Zoeken
Zoeken

Algemene informatie

Wij zijn een school met een passie voor kunst, theater, multimedia, muziek en gaming. Een school waar jij je talenten kunt ontwikkelen op de manier waar jij je het beste bij voelt. Hier word je op- en begeleid door een dynamisch, professioneel team, bruisend van de energie en sterk verbonden met elke student. Een team dat onvoorwaardelijk gaat voor jouw ontwikkeling.

Tijdens je opleiding kom je herhaaldelijk in contact met de praktijk, bijvoorbeeld tijdens stages en projecten binnen en buiten de school. Verder volg je regelmatig workshops, verzorgd door mensen met ervaring uit de praktijk. Plezier, passie en keihard werken, dat is waar we voor gaan. Werken in theaters of poppodia, bij festivals of evenementen, met muziek, dans, drama, licht en geluid, decorbouw of kostuumontwerp. Of ontwerp en creëer je liever posters, logo’s of visitekaartjes, een interactieve website, app, game of reclamespot? Uitdagend, aantrekkelijk en spannend zijn de sleutelwoorden, en al onze opleidingen gaan hand in hand met creativiteit. Ook werken de diverse richtingen nauw samen in het productiehuis, waarin gezamenlijk aan het realiseren van presentaties en producten wordt gewerkt. Dit geeft je de kans je ook breder te kunnen oriënteren dan alleen je eigen discipline.​

Kortom, op de school voor Kunst & Multimedia ontmoet je enthousiaste en gedreven mensen, die zorgen voor uitstekend onderwijs en de student centraal stellen. Samen met jou doen wij er alles aan je te ontwikkelen voor je verdere loopbaan!

Wij helpen je graag verder
T. 050 - 52 05 500
E. dekunsten@noorderpoort.nl
Noorderpoort Kunst & Multimedia onderdeel van Noorderpoort