Zoeken
Zoeken

10 JAAR Kunst & Multimedia: Hairspray de Musical

 

In 2016 bestaat Noorderpoort Kunst & Multimedia 10 jaar, en dat moet uitbundig gevierd worden! Daarom pakken wij tijdens ImpressFest, ons jaarlijkse showcase festival voor examenkandidaten, extra groot uit met de internationale hitmusical Hairspray. De cast van dé feel good musical met een boodschap wordt ingevuld door studenten van Kunst & Multimedia. Ook speelt een aantal professionals mee, zoals Marieke Klooster en Karin Noeken van Vrouw Holland en Hans Kroodsma (voorheen Tryater).

Studenten en professionals werken samen
Van vormgever tot artiest, podiumtechnicus tot evenementenorganisator en van muzikant tot filmmaker of gamedesigner: samen met professionals werkt elke richting binnen de school mee aan de realisatie van dit 13 dagen durende spektakel in de festivaltent achter onze school. Met Hairspray bereiden wij onze studenten niet alleen voor op het echte werk in hun toekomstige sector, maar bieden we ze tevens een podium om hun talenten aan de wereld te laten zien. Dit is onze traktatie aan Groningen!
 Hairspray Nieuws
Hairspray de Musical
Baltimore, 1962. Tracy Turnblad is een grote meid, met groter haar en een nog grotere droom: haar weg te dansen naar nationale televisie, en tevens richting het hart van tieneridool Link Larkin. Met haar onbedwongen enthousiasme en hippe danspasjes weet zij zonder problemen een plekje in de The Corny Collins Show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige ‘dance queen’ Amber von Tussle. De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Hairspray te mogen dragen. Ondertussen is Tracy met behulp van haar nieuw gevonden roem aan het vechten voor de integratie van alle huidskleuren binnen de show.
Kaartverkoop
Hairspray de Musical is vanaf 20 juni 2016 te zien in de festivaltent op het veld achter Noorderpoort Kunst & Multimedia op Verzetsstrijderslaan 4 in Groningen. Tot en met 2 juli 2016 zijn er in totaal 14 voorstellingen. Kaarten zijn online te bestellen via www.hairspray.kunstmultimedia.nl
Wij helpen je graag verder
T. 050 - 52 05 500
E. dekunsten@noorderpoort.nl
Noorderpoort Kunst & Multimedia onderdeel van Noorderpoort